Maa-ainestoimitukset suoraan kohteeseen ympäri Keski-Pohjanmaata

Toimitamme maa-aineksia asiakkaidemme tarpeisiin Pokenharjun soranottopaikalta.

Tarvitsetko maa-ainesta? PTR-Kuljetus toimittaa soraa, hiekkaa, mursketta ja pyöreitä luonnonkiviä sekä muuta ainesta suoraan kohteeseesi. Palvelemme niin kuluttajia, yrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoita Keski-Pohjanmaan alueella. Käytössämme on täysperävaunurekkoja, joiden avulla saamme toimitettua suuriakin määriä maa-ainesta kohteeseen nopealla aikataululla.

Maa-ainestoimitusten lisäksi saat meiltä kaiken maansiirtoon liittyvän urakoinnin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit olla meihin yhteydessä milloin vain ja jättää tilauksen, kun sinulle parhaiten sopii.

Ota yhteyttä

Erilaiset maa-ainekset tarpeisiisi

Saat meiltä pienet ja suuret erät erilaisia maa-aineksia kohteeseen toimitettuina Keski-Pohjanmaalla.

Hiekka

Toimitamme hiekkaa esimerkiksi hiekkalaatikoihin, työmaille, uimarantojen ehostamiseen ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen.

Kivituhka

Kivituhkaa käytetään esimerkiksi piharakentamisessa pihojen ja kulkuteiden reunustamiseen.

Sora, salaojasora

Toimitamme hyvää ja laadukasta soraa kaikenlaiseen rakentamiseen. Soraa voidaan käyttää muun muassa salaojien yhteydessä.

Soramurske

Meiltä soramurske nopeasti ja toimitusvarmasti.

Seulakivi

Seulakivet sopivat esimerkiksi pihan ja puutarhan katteeksi. Seulakiviä käytetään myös sokkelien vieruksiin ja luiskiin. 

Pyöreä luonnonkivi

Luonnonkiviä voidaan käyttää pihalla ja puutarhassa esimerkiksi koristeina. Ne toimivat hyvin myös muurikivinä. Luonnonkivi on ekologinen valinta ja toimii monipuolisena materiaalina.

Turvahiekka

Toimitamme turvahiekkaa esimerkiksi leikkikentille.

Kysy lisää muista maa-aineksista ja niiden saatavuudesta.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö